OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANI SAMARALI TAShKIL QILIShNING PЕDAGOGIK TA’MINOTI VA UNI MODЕRNIZATSIYALASh MAZMUNI - Tursunboyeva, Nargiza Komiljon qizi (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada OTMda ma’naviy-axloqiy tarbiyani samarali tashkil qilishning pedagogik ta’minoti oʻzaro bogʻliq boʻlgan me’yoriy-huquqiy, tarbiyaviy-metodik, moddiy-texnik (jumladan, axborot) hamda malakali kadrlar ta’minoti toʻgʻrisida soʻz yuritilgan. Zamonaviy sharoitda ushbu tarkibiy qismlarni mazmunan hamda shaklan yangilash talab etiladi.