RAQAMLI PLATFORMALAR ASOSIDA PEDAGOGIK AMALIYOTNI TAShKIL ETISh - Eshonqulova, Mushtari Abdurashidovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqola oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik amaliyotini raqamli platformalar yordamida tashkil etish masalasiga bag‘ishlangan. Tadqiqotda pedagogik jarayonlarni raqamli vositalar orqali rejalashtirish, monitoring qilish va baholashning samarali usullari tahlil qilingan. Shu bilan birga, maqolada raqamli platformalarning talabalarning pedagogik kompetensiyalarini shakllantirish va malakaviy amaliyotda o‘zaro interaktivlikni oshirishdagi roli ko‘rsatib o‘tilgan.