ТҮРКИЙ КӨРКЕМ ДҮНЬЯСЫ - Оразымбетов, Қуўанышбай Келимбетович (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада түркий халқларнинг, шу жумладан ўзбек, қорақалпоқ, қозоқ, қирғиз, туркман адабиётининг ривожланиш тадрижи, бу адабиётларнинг бадиий асослари, адабий таъсир, ижодий алоқа масалалари, бадиий шакл ва мазмун бирлиги сўз этилади.