NAVOIY VA BOBUR ShAXSIDAGI MUShTARAKLIKLAR - Abdullayev, Komiljon Abdug‘anievich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada ta’lim tizimi bosqichlari adabiyot darslarida Navoiy va Bobur shaxsidagi mushtarakliklarni o‘rgatishda fanlararo integratsiyadan foydalanishning o‘rni, samarali usullari ko‘p yillik amaliy tajribalar asosida yoritilishi bu sohadagi kichik izlanishlarning dastlabki natijasidir.