I GURUH ELEMENTLARINI INTERAKTIV METODLAR ORQALI O‘RGANISH USULLARI - Jumabaev, Berdax Aytbaevich; Sherimmatova, Sarvinoz Rasul qizi; Sherimmatova, Mahfuza Rasul qizi (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada anorganik kimyoning I guruh elementlarini interaktiv metodlar asosida o‘qitishning samarali yo‘llari yoritilgan. Interaktiv yondashuv o‘quvchilarning faolligini oshirish, jarayonda ishtirokini kuchaytirish, mustaqil fikrlash va tahlil qilish ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qilishi ta’kidlangan.