MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRIShGA XOS KOMPETENSIYALAR VA ARXITEKTONIKA - Uzakova, Kansuliu Yerejepbaevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada muloqot madaniyatining mikrotizimlari (axboriy, psixologik va faoliyatli), komponentlari, funktsiyalari va arxitektonikasi o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari talabalarda muloqot madaniyatini shakllantirishning pedagogik mexanizmlarini taklif etadi, bu kasbiy kompetensiyalarni oshirishga xizmat qiladi.