GENDER IDENTIFIKATSIYASI MUAMMOSI – IJTIMOIY– PEDAGOGIK ZARURAT SIFATIDA - Annayeva, Nazokat Rajapbayevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ushbu maqolada bugungi kunda gender identifikatsiyasi muammosi – ijtimoiy–pedagogik zarurat sifatida dolzarb muammoga aylanganligi tahlil qilinadi. Shu bilan birga maqolada gender identifikatsiyasining tarixiy rivojlanish jarayoni batafsil muhokama qilinadi.