ӨЗБЕК АЛЫМЛАРЫ ҒӘРЕЗСИЗЛИКТЕН КЕЙИНГИ ДӘЎИРДЕ ЖОҚАРҒЫ ҚАРАҚАЛПАҚЛАР ҲАҚҚЫНДА - Прекеева, Амангүл; Қутлымуратов, Илхамжан (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ушбу мақола ўзбек олимларининг мустақиллиқдан кейинги даврда жуқорғи қорақалпоғлар ҳақида илм-фанда нашр этилган маьлуматларига бағишланади.