ИНТЕРНЕТ ДИСКУРС СИНТАКТИК ТАШКИЛ ЭТИЛИШИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Абдалиева, Гулистан Рафиковна; Ахимбетов, Султанбек Дуйсенбаевич (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада интернет мулоқотининг синтактик хусусиятлари кўриб чиқилади, эллипсис ва парцелляциянинг гапнинг синтактик тузилишидаги ўрни ва вазифалари аниқланади.