ТӨЛЕПБЕРГЕН ҚАЙЫПБЕРГЕНОВТЫҢ “ҚӘЛБИМНИҢ ҚАМУСЫ” ШЫҒАРМАСЫНДА ДИНИЙ-ФИЛОСОФИЯЛЫҚ ОЙ-ПИКИРЛЕРДИҢ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ - Жаксимов, Исабай Токтабаевич (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада ёзувчи Тўлепберген Қайипбергеновнинг бадиий асарларидаги диний-фалсафий қарашларининг талим-тарбиявий аҳамияти таҳлил қилинган.