СОҒЛОМ ОИЛА – МУСТАҲКАМ ЖАМИЯТ АСОСИ - Утепова, Генжехан Балтабаевна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мазкур мақолада оила нима, уни демографик нуқтаи назардан ўрганиш, оиланинг мезонлари ва вазифаларини таҳлил қилиш, “Оила кодекси” ва мустаҳкам оила мустаҳкам жамият асоси эканлиги ҳақида сўз боради.