KIChIK HUDUDLARDA IJTIMOIY INFRATUZILMA RIVOJLANIShINING ASOSIY KO‘RSATKIChLARI - Qurbonov, Shuxrat Bekmetovich; Daljanov, Kazakbay Ongarbaevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi kichik hudularida (qishloq tumanlari va shaharlari) ijtimoiy infratuzilmaning rivojlanish ko‘rsatkichlari tahlil qilingan. Asosiy e’tibor ta’lim, sog‘liqni saqlash va kommunal-maishiy xizmatlarning ko‘rsatkichlari, ularning dinamikasini o‘rganishga qaratilgan.