QORAQALPOGʻISTON ShAROITIDA GIDROGELDAN FOYDALANIB GURVAK YETIShTIRISh - Xudaynazarova, Mohigul Ilhomovna; Saparniyazov, In’omjan Artiqbaevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada Qoraqalpogʻiston sharoitida agrotsenozlarda suv zaxiralaridan oqilona foydalanish va suvtanqislik muhitida gidrogeldan foydalanib qovunning Gurvak navini o‘stirilganda o‘sishi, rivojlanishi, gidrogelning biometrik ko‘rsatkichlariga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirilgan.