BADIIY GIMNASTIKA BILAN ShUG’ILLANUVChI 8-10 YOShLI QIZLARDA EGILUVChANLIKNI RIVOJLANTIRISh - Xaytmetov, I.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada 8-10 yoshli qizlarda egiluvchanlikni rivojlantirishga yo‘naltirilgan mashqlar majmuasi ishlab chiqilgan hamda ushbu majmua qizlarning anatomik-fiziologik xususiyatlari va yuklamalarni hisobga olgan holda 8-10 yoshli gimnastikachilarning egiluvchanligini optimallashtirish va rivojlantirish uchun zarur masalalari ko‘rilgan.