KOMPETENTLI YONDAShUV ASOSIDA “KARBON KISLOTALAR” MODULINI O‘QITIShNI TAKOMILLAShTIRISh - Artiqov, M.B.; Sherimmatova, M.R.; Rahimboyeva, N.J.; Sherimmatova, S.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ushbu maqolada “Kompetentli yondashuv asosida “Karbon kislotalar” modulini o‘qitishni takomillashtirish” mavzusini zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitish yondashuvlari tahlil qilinadi. “ASDL” metodi va raqamli vositalar (simulyatorlar, mobil ilovalar, onlayn testlar)dan foydalanish orqali o‘quvchilarning mustaqil bilim olish, tahlil qilish va amaliy tadqiqot o‘tkazish ko‘nikmalarini rivojlantirish maqsad qilingan.