DZYUDOChI-TALABALARNI PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TAYYORLAShDA RAQAMLI VA PSIXOREGULYATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISh - Kuniyazov, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada dzyudochi-talabalarni pedagogik va psixologik tayyorlashda raqamli va psixoregulyatsion texnologiyalardan foydalanish samaradorligi ko‘rib chiqilgan. Raqamli ta’lim vositalari, videotahlil texnologiyalari, biologik qayta aloqa va psixoregulyatsiyani o‘quv-mashg‘ulot jarayoniga integratsiyalash maqsadga muvofiqligi asoslangan. Dzyudoga ixtisoslashgan talabalar bilan o‘tkazilgan pedagogik tajriba davomida nazorat va tajriba guruhlaridagi texnik tayyorgarlik, psixologik barqarorlik va musobaqaviy ishonchlilik ko‘rsatkichlari taqqoslandi.