ҚАРАҚАЛПАҚ ӘДЕБИЯТЫНДА МАГИЯЛЫҚ РЕАЛИЗМ ЭЛЕМЕНТЛЕРИ - Ешниязова, Э.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада жаҳон адабиётининг ривожланишида муҳим ўрни бор бадийий методларнинг бири ҳисобланган реализм йўналишининг бири сифатида қараладиган магик реализм унсурларининг қорақалпоқ адабиетида пайдо бўлиши тўғрисида сўз этилади.