1990-ЖЫЛЛАР ҚАРАҚАЛПАҚ ӘДЕБИЙ СЫНЫНДА ПРОЗА МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алланазарова, З.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Қорақалпоқ адабий танқидида проза масалаларига алоҳида эътибор қаратилмоқда. Ишнинг хажми билан боғлиқ мақолада 1990-2000 йилларда Қорақалпоғистон Республикасида «Амударя» журнали, «Еркин Каракалпакстан», «Корақалпоқ ёшлари», «Устаз йўли» газетасида чоп этилган адабий танқидий материаллар жамлаб олинган.