NUKUS ShAHRI ATROFIDAGI MAYDA SUT EMIZUVChILARNING BIOEKOLOGIYASI - Joldasbaeva, E.K.; Turekeeva, A.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada Nukus shahri atrofidagi mayda sutemizuvchilarning yashash tarzi, tarqalish hududi, ko‘payishi, oziqlanishi, tadqiqot qilingan dinamik o‘zgarishlar haqida ma’lumotlar bayon etilgan.