СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ МЕХАНИЗМЫ МЕЖЛИЧНОСТНОГО ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ В ГАНДБОЛЬНЫХ КОМАНДАХ - Расулов, З.П.; Казакбаева, Г.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада гандбол жамоаларида шахслараро ўзаро таъсирнинг ижтимоий-психологик омиллари кўриб чиқилади.