KIChIK MAKTAB YOShIDAGI BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI ShAKLLANTIRIShNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Allayarov, M.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada yosh o‘quvchilarda ekologik ongni shakllantirishning psixologik asoslari tahlil qilinadi.