ПРОБЛЕМЫ САМОСТОЯТЕЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ И ЭКСТРЕННОЙ ПЕРЕПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ И УЧАЩИХСЯ ПО ФИЗИКЕ - Турсунметов, К.А.; Тургунбаев, Ф.Ю.; Холбоев, Ю.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада талаба ва ўқувчиларнинг физика, хусусан, ярим ўтгазгичлар физикаси курси бўйича мустақил тайёргарлик кўриш, такрорлаш, такрорлаш ва тезкор қайта тайёрланиш муаммолари кўриб чиқилади. Физика, хусусан яримўткагичлар физикаси курсини мустақил ва муваффақиятли ўзлаштириш ҳамда такрорлаш имконини берувчи зарур ўқув материаллари, дасликлар, электрон ишланмалар ва бошқа ўқув-ёрдамчи материаллар кўрсатиб ўтилган. Ушбу материаллар техника, технология ва энергетика соҳаларида мутахассисларнинг самарали ва малакали фаолият юритишларига ёрдам беради.