БАЗОВЫЕ КАЧЕСТВА СОВРЕМЕННЫХ ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ТЕХНОЛОГИЙ, ИСПОЛЬЗУЕМЫХ ПРИ ОБУЧЕНИИ РУССКОМУ ЯЗЫКУ - Толегенова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада рус тилини ўқитишдаги замонавий педагогик технологиялар тахлил қилинган. Булар жумласига шахсга йуналтирилган таълим технологиялари ҳамда ўқувчи фаолиятинни фаоллаштириш ва жадаллаштириш асосидаги технологиялар киради. Хулоса қилинди: ўқувчиларга фан буйича олинган барча билимларни тизимлаштиришга ёрдам бериш, нутқ фаолияти куникмаларини такомиллаштириш ёки кенгайтириш учун ўқитувчи турли хил педагогик технологиялардан фойдаланиши керак.