TEXNOLOGIYA MAShG’ULOTLARIDA O‘QUVChILARGA EKOLOGIK TA’LIM-TARBIYA BERIShDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI VA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISh TEXNOLOGIYALARI - Tajiyev, J.K.; Kuryozova, M.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada texnologiya mashgʻulotlarida o‘quvchilarda ekologik tarbiyani shakllantirishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) va interfaol metodlarning ahamiyati, ularni samarali qo‘llash usullari tatbiq qilingan dars ishlanmasi va loyiha ishini bajarishda amaliy faoliyatlari orqali ekologik madaniyatni va ekologik ongni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan.