O‘QUVChILARNING NUTQIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRIShDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISh - Sultanova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada umumiy oʻrta taʼlim maktablari o‘zbek tili darslarida grammatik materiallarni o‘qitish va bunda interaktiv usullardan foydalanish afzalliklari haqida fikr yuritiladi.