KASBIY KOMPETENSIYALARNI ShAKLLANTIRIShDA INNOVATSION PEDAGOGIK YONDAShUVLAR - Xudoyberdiyev, E.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishda ta’lim tizimi va pedagogik yondashuvlarning o‘rni tahlil etilib, zamonaviy pedagogik metodlar, innovatsion texnologiyalar, va individual yondashuvlar orqali kasbiy kompetensiyalarni qanday rivojlantirish mumkinligi haqida so‘z yuritiladi, shuningdek, tezisda ta’lim jarayonida talabalarni mehnat bozoriga tayyorlashda ko‘proq e’tibor qaratish lozimligi, kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishda zamonaviy metodlar va yondashuvlar, hamda talabalarning shaxsiy rivojlanishini ta’minlashda pedagoglarning o‘rni o‘rganilgan.