ЗНАЧЕНИЕ НАРОДНЫХ ТРАДИЦИЙ В ТРУДОВОМ ВОСПИТАНИИ - Дошниязов, Ж.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада халқ педагогикасидаги халқ анъаналари, урф-одатлари, катталар ва болалар фольклори, халқ байрамлари, нақл-мақоллари, қўшиқлари, ҳазиллари, чебар сўзлари, ҳар хил мавзулардаги дастонлар ва афсоналар, оиладаги ва жамиятдаги меҳнат муносабатлари халқ педагогик доналигининг болаларни меҳнатга тарбиялашдаги долзарблиги таҳлил қилинади.