BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVChILARINING KASBIY TAYYORGARLIGIDA DOSTON IJROChILIGI AN’ANALARIDAN FOYDALANISh KOMPONENTLARI - Annakulova, D.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarining kasbiy tayyorgarligini takomillashtirishda doston ijrochiligi an’analaridan foydalanish komponentlari tahlil etilgan. O‘zbek xalq doston ijrochiligi an’analaridan foydalanish bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarining kasbiy tayyorgarligini takomillashtirish ta’lim mazmuni musiqa pedagogikasining asosiy kategoriyalari sifatida talaba shaxsini rivojlantirishda eng muhim vositalardan biridir.