ТҮРКИЙ ХАЛЫҚЛАРЫНА БЕЛГИЛИ БОЛҒАН ХОЖА НАСРЕДДИН, АЛДАР КӨСЕ, ӨМИРБЕК ЛАҚҚЫҒА БАЙЛАНЫСЛЫ ИЗЕРТЛЕЎЛЕР - Қазахбаев, С.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада туркий халқларга маълум бўлган сўз усталари ҳақида афсона, ривоят ва латифаларнинг пайдо бўлиши билан ўрганиш масалалари муҳокама қилинган.