БЕССОЮЗНЫЕ СЛОЖНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОДНОРОДНОГО СОСТАВА В АСПЕКТЕ ПРОБЛЕМЫ ТОЖДЕСТВ И РАЗЛИЧИЙ НА ПРИМЕРЕ КАРАКАЛПАКСКОГО ЯЗЫКА - Халмуратов, Т.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақола қорақалпоқ тилида бир ҳил таркибдаги бирикмасиз мураккаб жумлаларни (бундан буён матнда БМЖ) ўзига хослик ва фарқлар муаммоси нуқтаи назаридан ўрганишга бағишланган.