МОНИТОРИНГ СОСТОЯНИЯ АСИНХРОННЫХ ДВИГАТЕЛЕЙ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ МЕТОДОВ ТОКОВОЙ ДИАГНОСТИКИ - Арипов, Н.М.; Отажонова, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ҳозирги вақтда асинхрон двигателлар (АД) ишлаб чиқаришнинг барча соҳаларида кенг қўлланилмоқта. Ускуналарга ҳаражатларни камайтириш мақсадида двигателлар ҳолатини тўхтамасдан мониторинг қилишнинг янги усулларини ишлаб чиқиш долзарб ҳисобланади.