BASLAWISh KLASLARDA ANA TILI HÁM OQÍW SAWATLÍLÍǴÍ PÁNIN OQÍTÍWDA PAYDA BOLǴAN BILIM BOSLÍQLARÍN ANÍQLAW HÁM OLARDÍ SAPLASTÍRÍW JOLLARÍ - Turumbetova, A.Yu. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
This article discusses why children who have just entered school develop knowledge gaps and how to reduce their occurrence.