ROBOTOTEXNIKA FANINI O‘QITIShDA TINKERCAD PLATFORMASINING IMKONIYATLARI - Saloxidinova, D.S.; Ziyadullaev, D.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari 7-sinf “Texnolgiya” fani “Robototexnika” modulidagi aqilli yoritgich yasash amaliy mashg‘ulotining aniq metodikasi va robototexnika faniga oid dorzarb muammolarga metodik tavsiyalar ko‘rsatilgan. Ushbu metodika amaliyotda qo‘llanilib, statistik jihatdan samaradorlik koeffitsiyent aniqlangan.