ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЕТОДА МОЗГОВОГО ШТУРМА ПРИ ИЗУЧЕНИИ ТЕМЫ АЛЬТЕРНАТИВНЫХ ИСТОЧНИКОВ ЭНЕРГИИ В АКАДЕМИЧЕСКОМ ЛИЦЕЕ - Камалов, А.Б.; Турсынбаев, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада академик литсейда “Муқобил энергия манбалари” мавзусини ўрганишда браинсторминг (ақлий ҳужум) усулидан фойдаланиш таҳлил қилинади. Ижодий фикрлаш, жамоавий иш кўникмалари ва инноватсион ечимлар яратиш қобилиятини ривожлантириш муҳимлиги таъкидланади. Қуёш панелларининг самарадорлигини ошириш дарсига мисол сифатида усулнинг босқичлари ва амалий аҳамияти кўрсатилган.