BOShLANGʻICh SINF OʻQUVChILARINI TARBIYALAShDA MILLIY URF-ODAT VA AN’ANALARNING OʻRNI - Ismaylov, A.S.; Zeripbaeva, K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini har tomonlama intellektual salohiyatli shaxs sifatida tarbiyalashda, oʻzbek xalqining milliy urf-odat va an’analarning salmoqli oʻrni haqida keng tarzda tadqiq etiladi.