XALQ MUSIQA IJODIYOTI ASOSIDA O‘SMIRLARDA MILLATLARARO TOTUVLIK MADANIYATINI ShAKLLANTIRIShNING PEDAGOGIK TAMOYILLARI - Ibadullaeva, Z.K.; Kalmenov, J.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada xalq musiqa ijodiyoti asosida o‘smirlar ongida millatlararo totuvlik madaniyatini shakllantirishning pedagogik tamoyillar koʻrib chiqilgan. Shuningdek, xalq an’analarining ijtimoiy tafakkur va tolerantlik ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rnini aniqlashga qaratilgan.