СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ ПРИ ПРОВЕДЕНИИ ЛЕКЦИЙ В ВУЗЕ - Григорьева, М.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада танқидий фикрлаш стратегиялари олий таълим муассасасида маъруза машғулотларини ўтказишда замонавий ва самарали ёндашув сифатида кўриб чиқилган. Ушбу методнинг назарий асослари, унинг маъруза ўқитиш шароитидаги афзалликлари, шунингдек, таълим жараёнига жорий этиш хусусиятлари кўриб чиқилади.