MAKTABGACHA TA’LIM TAShKILOTLARIDA INTERAKTIV O‘QUV MAJMUALARIDAN FOYDALANISh - Allambergenova, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda maktabgacha ta’lim muassasalari uchun interaktiv o‘quv majmualardan foydalanish va uning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.