ТУРКИСТОНДА НОТАРИАТ ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИДАГИ ЎЗГАРИШЛАР - Жайнаров, О.Ҳ. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада бирламчи манбаларга таянган ҳолда 1917–1924 йилларда Туркистонда нотариат тизимида содир бўлган ўзгаришлар, совет ҳукуматининг нотариат соҳасидаги давлат сиёсати, соҳага доир қабул қилинган ҳуқуқий-меъёрий ҳужжатлар, нотариал идораларнинг вазифа ва ваколатлари, нотариуслар фаолияти очиб берилган.