УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ИНСТРУМЕНТАЛЬНОЙ НЕЙТРОННО-АКТИВАЦИОННОЙ МЕТОДИКИ АНАЛИЗА ЭЛЕМЕНТНОГО СОСТАВА - Журакулов, А.Р.; Курбанов, Б.И.; Музафаров, А.М.; Байчаев, Ф.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада моддадаги макро ва микроэлементлар таркибини аниқлаш учун нейтрон- активация таҳлилида (НАА) қиёсий усулдан фойдаланганда таҳлиливақтини қисқартириш масалалари ўрганилди.