BIOShLAMLARNI QAYTA IShLASh VA SUYUQ FOSFORLI ORGANIK O‘G‘IT TAYYORLASh - Jamayeva, N.R.; Raximov, U.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Tadqiqotda oqova suv tozalash jarayonida hosil bo‘lgan bioshlangan fermentatsiya qilinib, ishlab chiqarish organik fosforli o‘g‘it olindi. Natijalarda PO4 va TDS ko‘rsatkichlari tahlil qilinib, ayrim namunalar o‘g‘it sifatida mosligi aniqlandi.