MEDIA KONTENT ASOSIDA TALABALAR TARIXIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRIShNING SAMARALI METODLARI - Tolepov, B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada media kontent asosida talabalar tarixiy tafakkurini rivojlantirish jarayonining samaradorligini ta’minlaydigan usullarning kelib chiqish tarixi va ularning didaktik imkoniyatlari yoritiladi.