СЕЙФУЛҒАБИТ МАЖИТОВТЫҢ ЖӘДИДШИЛИК-АҒАРТЫЎШЫЛЫҚ ХЫЗМЕТЛЕРИ - Сейтмуратов, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада атоқли шоир ва маърифатпарвар Сейфулғабид Мажидовнинг маърифий-жадидчилик фаолияти ва таълим-тарбиявий қарашлари ҳақида сўз боради.