МИРОВОЙ ОПЫТ НЕЧЕТКОГО МАТЕМАТИЧЕСКОГО МОДЕЛИРОВАНИЯ САМОСТОЯТЕЛЬНОЙ РАБОТЫ СТУДЕНТОВ В ЦИФРОВОЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ СРЕДЕ - Сеитназаров, К.К.; Ауезова, Р.К.; Сабуров, М.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Рақамли таълим технологияларининг жадал ривожланиши шароитида талабаларнинг мустақил ишларини холис ва асосли баҳолаш муаммоси долзарб бўлиб бормоқта. Ушбу мақоланинг мақсади лойқа математик моделлаштириш усулларидан фойдаланган ҳолда рақамли таълим муҳитида талабаларнинг мустақил ишларини баҳолаш методикасини ишлаб методикасини ишлаб чиқиш ва илимий асослашдан иборат.