ҚОРАҚАЛПОҚ БАДИИЙ КИНОСИ (1991-2024 йиллар) - Хужаниязов, У.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу илмий мақолада мустақиллик йиллари «Қорақалпоқфильм» киностудияси томонидан тасвирга олинган тўлиқ метражли бадиий фильмлар таҳлил қилинган.