RAQAMLI TA’LIM JARAYONIDA BOʻLAJAK OʻQITUVChILARNING AXBOROT TEXNOLOGIYALARI BO‘YIChA FUNDAMENTAL BILIMLARINI ORTTIRISh - Ilyasova, Z.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada raqamli ta’lim jarayonida boʻlajak oʻqituvchilarning axborot texnologiyalari bo‘yicha fundamental bilimlarini orttirish haqida so’z boradi. Pedagogik oliy ta’lim muassasalarida Axborot texnologiyalarini kasbiy faoliyatda qoʻllash kursining fundamental mazmuni boʻlajak oʻqituvchilarning ta’lim yoʻnalishlarga mos shaklida taqdim etildi.