MATEMATIKA FANINI O‘QITIShDA DIFFERENSIAL YONDAShUV SAMARADORLIGI - Xalknazarova, A.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada matematika fanini o‘qitishda differensial yondashuvning samaradorligi o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari differensial yondashuvni ta’lim jarayonida muvaffaqiyatli qo‘llash uchun qo‘shimcha resurslar va o‘qituvchilarning malakasini rivojlantirish zarurligini ko‘rsatadi.