CASE STUDY КАК СОВРЕМЕННЫЙ МЕТОД ИЗУЧЕНИЯ СИТУАЦИЙ ПО ПРЕДМЕТУ «СОВРЕМЕННЫЙ ЛИТЕРАТУРНЫЙ РУССКИЙ ЯЗЫК. ЛЕКСИКА» - Григорьева, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада «Ҳозирги замон адабий рус тили. Лексика» фанидан вазиятларни ўрганишда замонавий ва самарали ёндашув сифатида сасе Студй методидан фойдаланиш кўриб чиқилган. Ушбу методнинг назарий асослари, лексикани ўқитиш контекстида унинг афзалликлари, шунингдек, таълим жараёнига жорий этиш хусусиятлари кўриб чиқилади.