TALABALARNING MUSTAQIL IShLARDA FAOLLIGINI OShIRISh (“OPTIKA” BOʻLIMINI OʻQITISh MISOLIDA) - Bekmuratova, U. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada talabalarning mustaqil ishini tashkil etishni takomillashtirish boʻyicha bir qator tavsiyalar berilgan, talabani yanada puxta tayyorlash, shuningdek, oʻz-oʻzini tarbiyalashning turli shakllari boʻyicha koʻnikmalarni egallash boʻyicha koʻrsatmalar berilgan.