JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA BASKETBOL ELEMENTLARINI O‘RGATIShNING METODIK YONDAShUVI - Arziev, Sh.; Kalmuratov, I. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada basketbol oʻyinida texnika va taktika elementlarini samarali oʻrgatishning metodik asoslari yoritilgan. Tadqiqot davomida 10-16 yoshdagi oʻquvchilar bilan olib borilgan amaliy mashg‘ulotlar natijalariga tayanilgan. Maqolada shuningdek, murabbiylar uchun amaliy tavsiyalar va ilg‘or pedagogik metodlar ham taklif etilgan.